Rösta på min bikini! :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Party i helgen! :)

Gud va kul, en tjejkompis kommer ifrån Östersund på lördag och vi ska upp till Trollhättan till ett par gemensamma vänner! Kommer bli jätte kul, det va ett tagsedan jag träffade henne nu! Hon fyller ju snart 20 med så vi ska fira henne!

Tror killen hade lte rätt att vi kan faktiskt inte va med varandra alla helger, man måste ha tid för sina vänner med..

Jag längtar iallafall ! <3


Godeftermiddag!

Åhh va grått och tråkigt väder det är ute idag! Regnar gör det med! :( Sedan är jag otrolig shoppingsugen , men har dock inga pengar förrens den 5:e :( hur ska man klara sig!? Haha, tror jag blivt lite shopping beroende..

Men en sak som är skönt iallafall är att det håller på att gå emot våren! :D wihoo

Ett bra " citat "

Såra mig hellre med sanningen än att göra mig lycklig med en lögn!

Godmorgon!:)

Idag är jag ledig ifrån utbildningen. Men har 10 000 andra saker jag ska göra.. Fast gjorde klart en hel den uppgifter som vi hade fått igår redan igår kväll..!:)
Nu har jag bara kvar att skriva 5-10 ansökningar, vi ska på TUR mässan den 27/3 så vi skulle lämna max 10 ansökningar på olika företag som vi skulle kunna tänka oss att jobba på.. Kommit på lite vad och hur jag ska skriva.

Idag åker jag till Borås till killen.. Kommer bli en hel helg tillsammans med han med massa roliga saker:)


Nu ska jag iallafall äta frukost!


med eller utan smink? ;)


Helgens händelser :)

Hej hej! :)

Måste säga att ja " uppskattar " helgen mer nu när jag går i kursen!
Iallafall så kom killen till mig igår.. Vi åkte till Johanna och kollade på melodifestivalen med henne och hennes kille och drack lite med.. Super mysigt! :)

Idag har det varit underbart väder med. Vi låg och gottade oss i sängen en stund innan vi åt frukost spelade även lite kort sedan gick vi ut med mina hundar på ängen en stund så dom fick springa av sig.:)
Sedan gick vi in och gjorde oss iordning för att åka ut till Stenungsund där det blev en fika och att gå runt och kika i affärerna m.m!
Köpte även hem kina mat efter vi hade varit där <3

Så nu ikväll lär det bara bli lungt. Saknar honom redan! :( :( Ska kolla på Wallander kl 21.00 med! ;)

Telephone musikvideon , grym :)


Dagens låt


Sviken, besviken..

Sa upp vänskapen med en så kallad " vän " som ni kanske har läst i några äldre inlägg..
Menar vi va väldigt nära varandra om ja får säga det själv, visst vi hade våra upp och ner gångar.Men det tror jag alla har..
Men anledningen till att jag sa upp vänskapen med henne var att hon brydde sig för mycket om sig själv..
Hur shjyst är det att bara vara med nån när ingen annan kan va med henne? Jag tycker inte att det är en shjyst stil iallafall. Hon snackar även så mycket skit, så förvånar mig nästan om hon ens kommer ha några vänner kvar om ett tag. För jag skulle skämmas ihjäl om jag gick bakom ryggen och snacka massa skit om andra personer. Hon har byggt upp en värld utav lögner. Det kommer man inte direkt långt med...
Men trodde att jag betydde något för henne , för hon är en bra tjej när hon väl är sig SJÄLV !
Men tydligen inte.. Men som sagt jag är trött på falska vänner. Hon har fått sin chans flera gånger , hon får skylla sig själv att hon sabbat alla.. För kommer inte finnas där för hene längre.


Fredag

Ojoj vad veckan har gått FORT !!! Nån mer än jag som tycker det eller?
Men ialalfall så har det varit en vecka med massa nya saker och tidigta morronar man inte riktigt är van vid ännu. Fast funkat rätt så bra ändå tycker jag..

Vi slutade tidigt idag runt halv ett, gjorde lite övningar och sånt sedan skrev vi hur vi ville lägga upp kursen och pratade lite almänt..

Så nästa vecka på måndag börjar data kursen! :)

Kvällen ikväll ser väl inte ut att ja ska göra så mycket kanske  gör om på rummet? ;) Fick värta ideen igår när jag låg i sängen.. Kanske funkar? haha men vi får väl se!:)

Onsdag



Har verkligen varit sådär tråkigt väder idag , mulet och lite dugg i luften hela dagen i stort sätt..:(
Även varit på kursen idag med, vi har varit på IKEA bland annat och shoppat saker vi behöver in till lokalen så vi stortrivs :) Kul att vi får inreda själva och så tycler jag..
Alltså känns som dagarna går jätte fort nu när man gör saker hela dagarna liksom. Ja går och lägger mig i sängen redan halv nio och däckar vid tio. Hur skönt som helst iofs när man går upp kl 06:00 på morgonen.. Har ju som sagt en bit att gå till bussen ifrån mig och den är rena isgatan nu kan jag tala om så jag vägrar att gå den.. Så jag åker med pappa varje morgon, så lämnar han av mig vid min mormor som bor centralt i Kungälv.. Visst man får gå upp tidigt men man kan vila / sova en timme när man kommer till henne innan man måste börja göra iordning sig och äta frukost.. Sedan kan man ju inte motså hennes frukost heller oboy, goa mackor och ett glas med nypressat apelsin!:)

Älskar min mormor <3 hon har alltid funnits där för mig och ställer upp på precis allt.. Hon är verkligen en helt underbar preson. Dock saknar jag min morfar som jag nu inte har träffat på 12 år :( han bodde i tyskland innan. Men nu har han och min morbor ( Tobias som är 15 tror jag ) flyttat upp till Norrland nånstans.. Har ingen kontakt med dom tyvärr.. Önska ja hade och jag är för feg att skicka brev till honom.. Man vet liksom inte vad man ska skriva , även om man har massa med saker inom sig som man hade velat fråga och få svar på.. Men han vet ju att jag och min syster finns med så tycker han kan höra av sig med.. Men som mormor säger har han väl så mycket annat runt om och ta hand om..:(

Men till nått helt annat nu.. Jag undar verkligen om ja orkar kolla på efterlyst idag?? Menar brukar alltid kolla på det.. Men vill se den nya beck med " i stormes öga " tror den heter så? Men vi får väl se!:) Slänger in en ny bild på mig här med.. Tycker inläggen blir så tråkiga utan bild!:)


Miroi

Idag var det andra dagen på kursen..
Igår va som sagt första dagen och va spänt det va , eftersom man inte kände någon och så..

Men idag har vi lärt känna varandra bättre , kört någon lek där vi skulle skriva 3 påståenden om oss själva och ett va falsk så va man olika lag och så skulle det andra laget komma på vad de va som va falsk utav dom..
Tog en bra tid.
Sedan så har vi skrivit förhållningsregler och sånt.. Vi ska även inreda lokalen vi kommer vara i nu 16 veckor frammåt.. Riktigt kul att kunna få vara med och göra det, så vi trivs..:)

Verkar riktigt bra och kul, lagom tider vi går med ca 9-16 varje dag.. Fast det kan variera om vi har föreläsningar och sånt någon dag.. :)

Ny bild:)




Söndag

Nu har man nyss kommit hem ifrån killen, haft en jätte bra helg med honom.. Eller iofs det va inte en " hel " helg.. Igår spelade vi kort och kollade på melodifestivalen och bara tog det lungt..

Idag har vi bara myst och så vatit på knalleland och shoppat! Han fick även shoppat lite saker ;) Jag med, kanske inte förvånar någon?
Köpte ett par leggins som liknar lite ridbyxor tror jag ska lämna tillbax dom.. Sedan ett par skor och en tröja :)

Imorgon börjar jag kursen, ska bli kul.. Gillar den lilla nervositeten man har innan lite man är ju spänd och förväntansfull :) Kul och lära känna nytt folk och ha nått och göra om dagarna. Vet ännu inte hur tiderna är men det lär man väl få se imorgon!:)

Lööördag! :)

Nu har man klippt sig och shoppat lite kläder! :) eller blev ett par solglasögon och en tröja på gina.. Snyggt! Sitter hemma hos killen nu, väntar på att melodifestivalen ska börja..:) Han spelar även lite gittar och ser almänt söt ut.. (A) skönt att va här iallafall, men imorgon åker man hem igen!:(

Godmorgon! :)

Ja idag har man nästan varit uppe med tuppen! ;) Fin morgon iallafall solen lyser förfullt och tempraturen börjar snart ta sig över till + grader! Underbart!
Idag ska jag klippa mig, ska bara klippa upp det och fixa till luggen. Men vem vet, kanske blir helt anorlunda sedan när jag kommer därifrån! ;)

Sedan blir det att ta tåget till Borås , blir att jag tar ett sent tåg tyvärr men vill ju gärna klippa mig med så killen har inget annat val! ;) Haha.. Hoppas ni alla får en fin lördag ! :)


Lugn fredag



Ikväll blir det bara lungt hemma med pappa och systern dom kom
precis hem.. Dom har varit och hyrt film och köpt godis till mig.. Sött!:)

Resultatet! :D

Som jag skrev i något inlägg här under har jag bakat semlor idag ! :)
Såhär blev resultatet.




Har även gjort mig en god lunch som bestod utav nudlar, wockade grönsaker , sötsursås, soja och lite nötter! :)
Visst ser det gott ut?




Ny design uppe

Åhh va kul fått upp min nya design nu! :) Va tycker ni?
Jag tycker iallafall att den blev grymt braa!

Daags för fredags mys! :)

Ojoj, jag är i full gång! =) dammsugit, bakar semlor och gått ut och gått en lång promenad med båda hundarna. Ska jag orka ta stallet med? Aah när man väl är igång så why not? :D
Är på jätte bra humör idag och vill bara fixa och dona massa.. Just det, jag har även tvättat en tvätt HELT själv! Haha, stolt faktiskt för nu kanske jag börjar lära mig det!
Ska nog fixa någon typ av lunch snart med , wockade grönsaker idag med kanske med nudlar? mumms..

Fredagen i allmänhet ser väl rätt lungn ut nu ikväll har inget planerat så blir bara att sitta och mysa hemm. Spela kort med systern med, vi har börjat göra det varje dag nu.. Kul kul!..

Men nu ska ja baka ut mina semlor..:D

Torsdag

Hej hej :)

Oj, varit dålig på att uppdatera idag.. Kanske håller på att tröttna på att blogga eller kanske bara för det inte hänt så mycket i mitt liv på de sistonde? De är rätt tråkigt just nu faktiskt.. Går bara hemma liksom. Men SKÖNT att kursen börjar på måndag så ja kommer in i ett normalt liv igen! Haha...
Nu ska jag kika på Sveriges värsta bilförare iallfall.. =)


Dagens låt


Kvälls kladd

Sitter och spelar på facebook det där jääälva spelet cube crash, alltså dom är beroende framkallande! :(
Men ville väl inte säga nått direkt viktigt som ja nästan ändå aldrig gör i mina inlägg.. Kanske dags med det snart?!
Snart blir det efterlyst och hoppas VERKLIGEN att mina pengar kommit in imorgon, för nu har min prisplan bytts till bas och då är alla mina fria sms slut!.. Suck..
Ska leta upp min katt också så han får göra mig sällskap, för man får ju göra det bästa utav situationen! :)

Nu är biljetterna köpta!:)

Åhh gud va roligt det kommer bli, ser verkligen fram emot detta!
Ska på freestyle & supercross den 28:e maj med killen , hans vän och hans tjej! Kommer bli toppen , hoppas att det kan bli en fin dag med sol! :)



Lunch

Nu har man precis ätit lunch ? Blev iallafall nudlar , wokade grönsaker , sötsur sås och soja :) Hur gott som helst, men de är ju iofs klart att de är det är ju jag som har gjort det ;) Även om det inte är så himla svårt! Haha...
Hoppas att mina pengar kommer in snart , borde ha fått dom igår men inte kommit några! Suck.. Om dom inte kommit in imorgon så får jag ringa försäkringskassan.. Blää.
Kikade iallafall lite på gina tricots hemsidaförut och såhär blev resultatet av vad jag ska köpa när jag väl får pengarna!

SNYGGT VA? ;)




Sol <3

Hur skönt är det inte att vakna utav att solen lyser starkt in igenom gardinerna i rummet? Och att katten krypit upp till huvudkudden och ligger och spinner! :D
Det är underbart väder idag med, sääg att våren är påväg!
Hade iallafall tänkt äta frukost nu sedan gå ut och sätta mig i solen och sola lite även ta med hundarna ut så dom kan leka i snön!

Hade hoppats på bättre

precis kollat på Dating in the dark som hade premiär på kanal 5 idag. Blev lite besviken, trodde det skulle va roligare. Men man kanske får ge det nån chans till?

Om ni såg det, skriv och säg va ni tycker! :)

Ikväll blir det att kika på film ensam , önska killen hade legat breve. Men vi ska ses till helgen och gissa vem som längtar?! :D

Premiär ikväll för Dating in the dark på kanal 5 20:00


Tisdags kväll

Åhh, vet ni vad jag gjort idag? ;)

Har SOLAT otroligt skönt att sitta ute och höra några fåglar och känna att våren snart är påväg! Helt underbart om jag får säga det själv..
Sitter och lyssnar på låten som ni ser i inlägget här nedanför. Det får bli dagens låt.Har kommit på att jag tycker det är rätt tråkigt att blogga utan att ha några bilder.
Så här kommer en iallafall! Får ursäkta att min mobilkamera inte alls är bra!: (







Dagens låt


Tisdag

Jag känner mig riktigt slheeeten , sovit dåligt inatt. Vill tillbax till sängen, men rätt onödigt nu när man ändå är uppe.
Solen skiner för fullt, det gillar jag så härlig vinterdag det är nog någon minus med så det är sådär lagom kallt ute.. :)
Pappa och jag va ju och handlade igår kväll massa gott så nu ska jag väl snart ta mig en oredntlig frukost med lite kiwi för det har jag över i mängder sedan helgen. Ska även kolla på våra bästa år , som jag har börjat följa nu igen. Det va ett tag där jag missade några pogram men men de går ju inte såå ort frammåt i den serien så man hänger juu med som tur är ändå! :)


Glad :D

Nu har jag fått det sagt, det känns underbart måste jag säga! Stolt! ;)

Fick även brevet ifrån Ams som jag väntat på så på måndag kl 14.00 börjar kursen! Jiiippiie :D

Jag hatar falska vänner!..


Hatar så kallade " vänner " som  man bara  duger för då och då...


Är så jävla trött på ditt snack hela tiden om att jag inte håller vad jag lovar och hur världelös jag är och massa sådana saker som ens inte stämmer..
Har alltid funnits där för dig och hjälpt dig när du haft det svårt, men tyvärr orkar inte längre hjälpa dig när man bara får skit tillbax..
Kan inte ha det såhär längre, orkar inte om jag ska vara ärlig..

DET ÄR ÖVER NU BITCH :)

Vill ha sommar

Någon som håller med mig eller?



Varför är måndag så långt till fredag och fredag så nära måndag?

Godmorgon! :)

Mamma ringde och väckte mig, suck..
Jag kan ju inte somna om heller, så där sket ju det sig att jag skulle ligga o dra i sängen halva dagen.
Men blir väl att jag sätter på nån film sedan och tar katten och myser. Aldrig fel det heller!
Borde ringa tandläkaren och se om jag kanske kunde få en tid denna veckan men orkar inte det idag, så kanske har den tiden jag fått redan! Bläää...

Frukost time nu iallafall..

RSS 2.0