En hel dag med Frida på stan






Idag har jag varit inne med Frida i Göteborg hela dagen eller iallafall ifrån elva till 6.. Va hur mycket folk som helst inne idag, stod i kö i 30 min USCH! Så käka vi på donken och sådär snackade med =) mycket trevligt! Snart blir det sängen för mig iallafall! 

Puss natti

Stockholm i helgen!

Hej :D


Imorgon åker jag till Stockholm , kommer hem på måndag igen så skriver mer då för har nog en del att berätta och en del bilder att lägga upp! :D

Pusss natti!<3

Hej godingar! :)

Snart åker jag till Stockholm ( på fredag ) ser verkligen fram emot det.
Ska bli skönt att få komma ifrån Kungälv lite måste ja faktiskt säga! =D

Har ju börjat på Folkuniversitetet i måndags. Hade inga höga förväntningar om det alls, trodde att det skulle bli riktigt tråkigt men måste säga att det är en väldigt go grupp ja kommit med..
Bara gått " halv dagar " så det har varit skönt lagom långa dagar. Man är dock lite ovan att gå upp tidigt , klockan 7 för att göra iordning sig & sedan ta bussen till Kungälv. Men men , det är sånt man får ta! ;)


Nu ska jag nog hänga upp en tvätt som ja inte har gjort ännu, som ja lovade mamma att göra igår (A) den har nog nästan torkat! Haha, usch blir väl att man kanske får tvätta om ?

Jaja , men hoppas ni får en bra onsdagskväll ;)


Pussilipusss <3

Regnig lördag förmidda..

Silverstein - Smile in your sleep är låten som är på just nu, och tusen tankar rusar runt i huvudet!

Men nu ska man inte sitta och deppa finns andra saker att tänka på som sagt, har mycket att göra idag innan jag ska till Johanna och börja förfesta. Blir att det är vi två först kanske nån mer , gör iordning oss , har på skön musik i bakgrunden och snackar massa skit som det alltid blir.. :)

Igår kom S över och kollade vi kollade på idol. Hur i h*lvete kunde Camilla gå vidare??? Ett stort ? säger jag bara. Hon verkar ju helt borta måste ja säga..Men resten som gick vidare va helt OK!
Ser fram emot att se Erik i tv rutan varje fredag framöver nu , för som sagt han blir svår att slå! =D

I det här tråkiga vädret kanske man vill ha lite film tips & tips på skön musik så här kommer lite :)

Musik: Face down - The red jumpsuit apparatus , Akon - Keep you much longer, Monster- Skillet , What hurts the most - Rascal flatts


Film: Blood diamond , The happening , Den gröna milen , Män som hatar kvinnor ( rekomenderas, lite seg början vad jag tycker men sedan en riktigt bra film för att vara Svensk! )

Hoppas ni kan hitta något bra iallafall rätt ny med bloggandet så tar gärna emot komentarer va som kan föbättras :)

Pusss Mariiha




Fredagsmys! :)

Skönt att få sova ut idag, gick upp vid halv tio och åt lite frukost & satt på tv:n men som vanligt är det oftast bara TV SHOP..:/

Har sedan hjälpt mamma med att göra massa olika sylt idag, morotsmarmelad med det va en riktigt höjdare lite sött och krispigt perfekt till en ostbricka så det kan ja tipsa om :)

Idag blir det lite fredagsmys med chips, dipp , cola och självklart är det idol som kommer stå på tv:n ikväll! :D
Aldrig varit " inne " i det så mycket som just nu. Måste säga att Erik är en STOR favorit!!! Han har verkligen talang och jag tror han kommer vinna hela skiten, eller iaf hoppas på det! :)

Imorgon blir det utgång med Johanna m.fl längtar som f*n kan jag ju säga, kommer bli repris på förra lördagen då vi också va på 3 kockar som det blir även imorgon kväll! :D Blir först lite förfest hos henne super mysigt :)
Så vi syns i dimman godingar! ;)

Puss <3

RSS 2.0