Detta är sista inlägget om " x "

Svartsjukan gjorde oss så osäkra på varandra och tog bort tryggheten vi hade. Det är orsaken att det inte är DU och JAG längre.

Hur går man vidare efter man blivit dumpad egentligen? Hur hittar man tillbaka till glädjen och livet efter att ha förlorat den man älskat och älskar men som inte älskar en tillbaka?

När livet känns som tyngst kan det bara bli bättre har ja hört? Visst det kommer ta tid och att kräva många näsdukar men man blir lycklig igen! Även om det  inte känns så just nu!



Tävling hos jockiboi :)

Nu har jockiboi en ny tävling! Man har chans att vinna en ny jacka ifrån Adrian Hammond

Mer om tävlingen på hans sida nedanför! :)

http://www.jockibois.se/

2010-01-11 - 2010-08-04

2010-01-11  - 2010-08-04

Har ni någon gång känt att ni verkligen hade allt ? Men att det sedan bara försvann
Ja de har iallafall ja gjort.

Va tillsammans med världens finaste person i nästan 8 månader, de va även mitt längsta  förhållande jag har haft, även mitt bästa. Kom ihåg så väl första gången vi skulle ses ja satt där på centralen i Borås och väntade på honom,  jag va så nervös så jag nästan skakade.

Vi möttes iallafall upp och åkte hem till honom och satt och tjöta hela kvällen och lärde känna varandra bättre. I mitten av januari iår blev vi tillsammans och ja minns fortfarande hur  glad ja blev .Eftersom vi bodde en bit ifrån varandra så sågs vi mest under helgerna. Vilket funkade vädigt bra för båda.

Han hade nyligen flyttat in i en egen lägenhet när vi blev tillsammans så blev en del IKEA besök tillsammans. Har även kvar ett sms som han skickade dagen innan vi skulle dit


" Du är fin som en sockerpralin.Jag vill bara äta upp dajj, även om du inte tillhörde majj. Till IKEA vi ska även om int Maria är gla. Men en sak vet jag att du gör mig lycklig var daaa :-D <3 "

Ja , om någon så kunde han få mig på bra humör.

Men månaderna gick och vi började små tjaffsa mer och mer , men de kom i olika svackor. Det är nu idag jag kan se att han hade rätt om saker och ting, men varför såg jag inte det just då? Då de behövdes,  inte nu när de är försent. Det är så lätt att vara dum och efterklok.

Idag skulle vi varit tillsammans i 9 månader, men istället går vi två olika vägar. Det är just därför jag skriver detta för så himla mycket minnen kommer upp i tankarna. Inser hur mycket jag saknar honom!


???

Jag förstår inte?

Mina tankar tar död på mig..

I helgen ska jag bara umgås med familjen.
Ikväll blir det att kolla på Idol och mamma har köpt Tacos MUMMS..

Enda nackdelen att jag bara är hemma en helg är att tankarna blir mer och mer, och dom tynger ner mig nått fruktansvärt och gjort det den senaste månaden.
Ensamheten och tankarna går inte ihop..Men ändå orkar jag inte göra något . Har tappat all lust känns de som. Och varför är det inte lika jobbig under vardagarna som på helgerna ?



RSS 2.0