Min helg

Hej :)

Känns som en evighet sedan jag skrev här, men haft mycket att göra varit fullt upp hela tiden! ;)

I fredags trodde ja att de skulle bli en lungn hemma kväll, men kände verkligen att ja inte kunde sitta hemma , va ju fredag som sagt.
Åkte till stan vid 11 och mötte Micke och André sedan mötte vi upp slusken , som vanligt vill inte slusken till golden days men eftersom ja va nykter i stort sätt så drog vi andra dit och han  gick till ett annat ställe under tiden.

Vi mötte ett par norska på golden days , o André lura på dom en shott! Det va tequila med 10 droppar tabasko, ja ni kan ju tänka er själva!
Deras miner efter, fyfan! Men sköna va dom, inte för ja hängde med så mkt när dom snacka men men :) Vi drog vidare sedan till keybar mötte upp Sebbe där o hans bror o några andra kompisar :)
Måste säga att de va en väldigt lyckad kväll, förutom att de va en jävla bit till Micke att gå , massa uppförbackar och trappor! ;/

Lördagen bestog utav att i stort sätt åka buss, bil , stress hela dagen kändes de som..

Åkte ifrån Micke runt 9 för att hinna med en tolv buss hem, usch hatar hur västtrafik lägger tidtabellerna :s
Kom hem, o bara gjorde iordning mig sedan kom kusinen o då åkte vi igen..
50 års kalas hos pappas syster, trodde inte de skulle bli så skoj men faktiskt va riktigt roligt lekar , god mat, goa människor! Blev lagledare, vi fick en kondom som vi skulle ha i slutet! Ja vi vann kondomtävlingen som bestod utav att fylla kondomen med så mkt vatten som möjligt vi fick i 5,5 L  ;)

En riktigt bra helg, trotts allt som hänt i veckan! :)

Idag blir de bara film och mys blir att man sitter vid datan en del med!

Hoppas ni andra haft en bra helg med!

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0