Helgens händelser :)

Nu har killen åkt hem.. :/ Haft en helt fantastisk helg med honom, och det behövdes verkligen..:)

Åkte ner i torsdags till honom, vi kikade på film o han hällde upp ett bad till mig med tända ljus och massa med skumm. Jätte mysigt! :)
På fredagen jobbade han, o ja låg o kikade på tv:n hela dagen. Skulle diskat men orkade inte (A)...
Senare på kvällen åkte vi och köpte presenter till mamma för hon fyllde ju år köpte tulpaner och badskumm m.m i lavendel + en badbomb tror dom heter så..
Så åkte vi sedan hem till mig, mamma hade dukat upp med exotiska frukter, bröd, ölkorv, dipp, morotsstavar och massa smått och gott! :) Kollade på let´s dance vi gick och la oss rätt tidigt för båda va trötta.

På lördagen sov vi rätt länge och bara låg o myste innan vi åt frukost. Vi spelade även en hel del kortspel på dagen och bara umgicks :) mamma lagade flygande jacob blev en stor favorit hos killen så hon gjorde även matlådor till honom lite små sött tycker jag..!
Vi åkte in till MAXI för att ja ville ha vattenmelon men dom hade bara hela o dom kosta jätte mkt så vi köpte kiwi istället men dom åt vi aldrig! :p Men så blev det iallfall Melodifestivalen på kvällen o mys igen..Så hade vi hyrt filmen
" Flickan som lekte med elden " tycker nästan att ettan va bäst iofs men kanske så man får kolla på den en gång till :)

Idag har vi inte alls gjort mycket slog han i " det roliga spelet " ;) Så nu sitter ja här lyssnar på musik och ska snart äta middag!:)
Hoppas ni haft en lika mysig och bra helg som jag , det förtjänar ju alla det är ju ändå helg ju! ;)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0